Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat Június 21-30  között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása, csomagolása és kiszállítása a beérkezés és készlet függvényében július 1. től(hétfő) folyamatos! Megértését köszönjük! 

Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a www.kertesontozes.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a www.kertesontozes.hu-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a www.kertesontozes.hu birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.kertesontozes.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: Gayerkert Kft. - kertesontozes.hu
A szolgáltató székhelye: 9011 Győr, Huszka Jenő út 16. A címen bolt nem található!!!!
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@kertesontozes.hu
A szolgáltató adószáma:  HU 26203911-2-08
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Gy-M-S megyei kormányhivatal
A szolgáltató telefonszáma:  +36 30 358 98 03
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft./ Dima.hu
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu, www.dima.hu