Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Amico Plus egy zónás csapra szerelhető elemes vezérlő KB 3/4"-1" Rain

Ár:
17.950 Ft
16.500 Ft
Kedvezmény: 8%
Cikkszám: GKC01015
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Rain

Leírás és Paraméterek

Az Amico kerti csapra szerelhető elemes öntözésvezérlő 3/4 - 1"-os méretű menetes csatlakozása segítségével azonnal rögzíthető a csapra. A vezérlőház időjárásálló kültéri kialakítású, viszont télre le kell szerelni és fagymentes helyen tárolni. Tűző naptól, felhevüléstől, az elemek és a szelepek érdekében védeni!

Gyártó: Rain Italy

  • üzemelés 2 db AA alkáli ceruza elem segítségével (nem tartozék)
  • pontos idő, dátum beállítás
  • a kívánt öntözés kezdőidejének beállítása
  • az öntözés időtartamának megadása
  • öntözés gyakorisága
  • öntözés szüneteltetése, késleltetése
  • kézi / manuális öntözés

Programozás:

1. Pontos idő beállítása: Az „OK” gomb megnyomása után a kijelző aktívvá válik és világít. A pontos idő a kijelzőn villogni kezd. A +,- gombok használatával a kívánt értékre állíthatjuk először az órát, majd az „OK” gomb ismételt megnyomása után a percet is. Az „OK” gomb ismételt megnyomásával a pontos idő beállításra kerül, indulási idő beállításához.

2. Indulási idő beállítása: Az indulási idő az az idő, amikor az öntözés megkezdődik. A +, - gombok használatával a kívánt értékre állíthatjuk először az órát, majd az „OK” gomb ismételt megnyomása után a percet is, ismételt megnyomásával az indulási idő beállításra kerül, és a kijelző átugrik az öntözési hossz beállításához.

3. Öntözési időtartam beállítása: Az öntözési időtartam beállításához használjuk a +, -  gombokat. A minimális öntözési idő 1 perc, a maximális 240 perc. Az „OK” gomb megnyomásával az öntözési hossz elmentésre kerül, és a kijelző átugrik az öntözés gyakoriság beállításához.

4. Öntözés gyakoriság beállítása: Az öntözés gyakoriság beállításához használjuk a +, - gombokat. A leggyakoribb indítás 6 óránként történhet, a minimális gyakoriság 15 naponta egy öntözés.

Egyéb funkciók:

Kézi öntözés: Kézi öntözéshez nyomjuk meg a „Manual” gombot. Az öntözési időtartam beállításához a +, - gombokat. Az „OK” gomb megnyomása után indul az öntözés. A kézi öntözés megállítható az „OFF” gomb megnyomásával.

Program felfüggesztése: A beállított program felfüggesztése az OFF gomb megnyomásával történik. A kijelzőn az OFF felirat világít. Az öntözési program újbóli aktiválásához nyomja meg az „AUTO” gombot.

Alacsony elemtöltöttség: Ha a kijelzőn megjelenik az alacsony elemtöltöttség indikátor, cserélje ki az elemeket.  Használjon tartós, alkáli elemeket.

Figyelmeztetések:

 Futtasson kézi öntözést a készülék beprogramozása előtt.

 Ne tegye ki a készüléket fagynak, az elektromos panelt meleg helyen tárolja télen.

 Mindkét elemet cserélje egy időben. Öntözés alatt, ne távolítsa el az elektromos panelt.

Paraméterek:

2x1,5 voltos AA ceruza elem működteti Maximális vízáram 40l/p, maximális nyomás 6 bar

Kimenet 3/4" KM

Bemenet 3/4" - 1" BM

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!