Menü

Barenbrug SOS Super Over Seeding Profi fűmagkeverék 5Kg

Ár:
15.750 Ft
14.690 Ft
Kedvezmény: 7%
Cikkszám: GKC02034
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Barenbrug

Leírás és Paraméterek

Összetétel:

Fajok

50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - Westerwoldi perje
50% Lolium perenne – Angol perje

Gyors segítség rendkívüli helyzetekben!

Eredményes felülvetés hideg időjárási körülmények között, házi kertekben is!

A sportpályák, vagy a ház körüli játszásra is használt területek használatának intenzitása egyre inkább növekvő tendenciát mutat, ami azt eredményezi, hogy a pályák a szezon végére, a késő őszi időszakra kritikus állapotba kerülnek. Erősen növényhiányos, megkopott felületek alakulnak ki a pályán, ami szinte lehetetlenné teszi annak későbbi használatát.

Az SOS fűmagkeverék ideális megoldás ilyen esetekre, hiszen a hideg időjárási körülmények között elvégzett felülvetést követően gyorsan csírázik és fejlődik, így használatra alkalmas felületet biztosít. Az SOS a szélsőségesebb időszakokban jelenthet segítséget, azaz késő ősszel – tél elején és tél végén – kora tavasszal, amikor a pályán lévő fűállomány növekedése mérsékelt vagy minimális.

Az SOS fűmag keveréket hideg időjárási körülmények között is használhatjuk – amíg a talajhőmérséklet nem csökken 4-5 ℃ alá gyors eredményre számíthatunk.

Felülvetésre használt fűmag keverékek fejlődése 6 ℃ talajhőmérséklet esetén

Az SOS használatával újra használatra alkalmas állapotba hozhatjuk a pálya felületét, a hiányos, kikopott területek újra fűvel borítottak lesznek, s a pálya újra játékra alkalmassá válik.

Az SOS keveréket számos stadionban használják eredményesen Európa szerte, hiszen segítségével a kritikus időszakokban is biztosítható a pálya megfelelő állapota.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!