Barion Pixel

Belátásgátlók és bútortakarók

Rendezés:

Belátásgátló a kíváncsi tekintetek ellen

Ezzel az egyszerű termékkel gyorsan és egyszerűen teremthetünk magunknak privát szférát az udvaron, a kertben. Különféle belátásgátló változatok közül válogathatunk, amelyekkel elrejtőzhetünk a kíváncsi tekintetek elől úgy, hogy ezért nem kell több méter magas téglakerítést építeni.

A telepítés során egyedüli nehézséget a szintkülönbség okozhat, mert ilyenkor különösen figyelni kell arra, hogy a belátásgátló háló esztétikusan kerüljön kifeszítésre. Lehetőleg rögzítsük minél több helyen, mert így nem fog lobogni a szélben és sokkal jobb takarást biztosít. A belátásgátlók előnye, hogy bár eltakar, mégsem szigetel teljesen. Ez például különösen jól jön egy grillparti alkalmával. Ilyenkor a füst szabadon távozhat, viszont egy tömör kerítés beszoríthatja azt az udvarba, ezzel kellemetlen közeget teremtve. A belátásgátló vásárlása során figyeljünk arra, hogy megfelelő hosszúságot és magasságot válasszunk, mert csak így érhető el a kívánt végeredmény! A méret mellett, többféle sűrűség közül válogathatunk. A belátáskorlátozás mértéke százalékban van megadva a termékek leírásában.

Árnyékol és véd az UV sugarak káros hatásai ellen. Hogyha a természetességre törekszünk, akkor a dekoratív natúr bambusz belátásgátlók között érdemes keresgélni. Többféle színben és árnyalatban érhetőek el. Jól bírják az időjárási körülményeket, ráadásul költséghatékony megoldást jelentenek az árnyékolást illetően. Az igazán elegáns kivitelt az ovális profilú műnád jelenti. Ezekkel a termékekkel egyetlen délután alatt több száz m2 is körbekeríthető.