Barion Pixel

Hírek

A megfelelő talajélet, talajjavítás fontossága

Talajjavításon értünk minden olyan célirányos beavatkozást, amit azért végzünk, hogy a talajhibát megszüntessük.

Talajunk javítása azt eredményezi, hogy növényeinknek kevesebb betegséggel kell szembe nézniük, szebb virágokkal, jobb minőségű és bőségesebb terméssel számolhassunk.

Kell egy jó metszőolló!

Rendezett kertünkben, gondos növényápoláshoz elengedhetetlen, hogy egy megbízható, kényelmes, hosszú távon használható metszőollót válasszunk!

A kertfenntartásaink során szerzett több mint 15 évnyi tapasztalat alapján igyekeztünk  a legjobban bevált ollócsaládokat felsorakoztatni.

Füvesítés, fűmagkeverék választás

Fűmagvetés, vagy gyepesítés előtt is, mint minden növénytelepítés előtt a talajjal kel elsősorban foglalkozni!

Fontos a megfelelő talajélet biztosítása, javítása, majd a folyamatos fenntartása.

Miért jó a vakondháló?

A vakondháló roppant praktikus eszköz, aminek a létjogosultsága egy vakondokok által sűrűn látogatott területen nélkülözhetetlen. Ez vitát nem ismerő tény. 

Mit kínál önnek az öntözéstechnika webáruház?

Az öntözéstechnika webáruház nem nyújt önnek kevesebbet, mint magas minőséget, nagyfokú megbízhatóságot, és maximális kényelmet. Hogy hogyan? 

Az automata öntözőrendszer előnyeiről

Az automata öntözőrendszer túlságosan nagy beruházásnak tűnhet. A kert felásásával, a részletek megtervezésével járó folyamat túl sok áldozat meghozására kényszerítheti. Vagy mégsem? 

Az ideális agroszövet jellemzői

Az agroszövet egyik legfontosabb funkciója, hogy megakadályozza a gyökeresedést. Talán épp ezért a konténeres faiskolákban rendszeresen látható vendég, mivel ezen a területen nélkülözhetetlen az alkalmazása. 

Mit kínál a kertészeti webáruház?

Jó helyen jár, ha az a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kertjéből. Ezt könnyen megteheti a kertészeti webáruház segítségével, hiszen innen rengetegféle készüléket, felszerelést és egyéb kiegészítőt vásárolhat. 

A Hunter automata öntözőrendszerekkel nincs lehetetlen!

A jó öntözőrendszer garantálja, hogy egy kert, park vagy füves szabadidős pálya megfelelően öntözve legyen a nap minden percében. 

Növénytáplálás természetesen

Gyep és növénytápozás szerves tápanyagok felhasználásával, természetesen.