FIGYELEM! Áruházunk 2020.07.25 - 08.01 között ZÁRVA tart! Ezen időszak alatt rendelését leadhatja, de a csomagolás, kiszállítás, termék átvétel és ügyfélszolgálat szünetel! 

Utolsó csomagolási és szállítási nap 07.24 péntek, rendelés beérkezés max. 12.00 óra!

Nyitás, első csomagfeldolgozási nap: 2020.08.03 Hétfő! Megértésüket köszönjük!

Menü

Mit kínál a kertészeti webáruház?

Jó helyen jár, ha az a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kertjéből. Ezt könnyen megteheti a kertészeti webáruház segítségével, hiszen innen rengetegféle készüléket, felszerelést és egyéb kiegészítőt vásárolhat. 

Nehéz felsorolni, hogy mennyiféle terméket vehet innen, de egyáltalán nem lehetetlen. Például, a készletben van fűmagkeverék, aminek a felhasználásával igazán zölddé teheti az udvarát. Akkor is bátran vásárolhat innen, ha pázsitalapot keres egy sportpályához. Kisebb és nagyobb kiszerelésben kerülhet sor a megvásárlására. Kizárólag strapabíró és ellenálló típusok vannak a kínálatban. A kertészeti webáruház kínál még gyepműtrágyákat, amiknek a használatával sokkal szebbé tehető a gyep.

Végre nem kell tartania a mohásodástól, illetve a túl erős napfény sem okoz problémát. A tavaszi időszakban segítséget nyújthat a fűmagoknak a nitrogénpótlás segítésével, ennek köszönhetően pedig már a kezdetektől fogva gyönyörű lehet a gyep. A kertészeti webáruház felületéről rendelhet még szerves növénytápokat, illetve talajjavítót. Nem jelent majd problémát a vakondok és a kártevők elűzése sem. A készletből attól függően választhat, hogy a gyümölcsfáit, a virágos növényeit, az örökzöldjeit vagy éppen a balkonnövényeit szeretné támogatni a fejlődésben. Nyugodtan tekintse meg a kertészeti webáruház oldalát akkor is, ha éppen fenyőkérget akar vásárolni.

Nagy és kisebb darabos változatban veheti meg, 70 literes zsákban. Kérjük vegye figyelembe, hogy ebben az esetben nincsen lehetőség a futárral történő kiszállításra. A termékek között felbukkannak még sövényvágók, fűrészek, metszőollók, illetve ágvágók. A webáruház akkor is a segítségére tud sietni, ha vakondhálót szeretne venni. A geotextília, illetve az agroszövet szintén hasznos lehet, mivel velük nem okoz gondot a gyomok elfojtása. A segítségükkel sokkal rendezettebbé tehető az udvar. Ezzel még nem fejeződött be a kertészeti webáruház termékeinek felsorolása, hiszen vehető innen kötöző, illetve növénytámasztó karó. Nem ütközik akadályba az egyéb, kertépítéshez való kellékek megvásárlása sem.