Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Border LE-175 prémium fém hajlítható sorolható szegély 1000x175

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: GKC03803
Elérhetőség: 2-4 munkanap alatt érkezik

Leírás és Paraméterek

Az LE 175 hajlítható gyepszegélyt kerti utak és ágyások, térburkolatok, szórt burkolatok, valamint kavicssávok füves részektől történő szakszerű és esztétikus elválasztására, a kert alaki megformálására alkalmazzák. Termékünköz opcióként felhelyezhető időjárás-, és UV-álló gumi élvédő elérhető, így óvodák iskolák parkjai is biztonságosan kialakíthatók vele.

Megfelelő talajelőkészítés után kitűzzük a szegélyek vonalát zsinórral, majd a nyomvonalon ásóval kialakítjuk helyüket a kívánt mélységben (13-15 cm, hogy a termék felső éle a gyep szintjével azonos magasságba kerüljön, vagy 1-2 cmrel feljebb). A termékeket a végükön lévő toldók segítségével összeillesztjük, majd a kialakított nyomvonalba helyezzük. A merevítő galléron lévő könnyítéseket csípőfogóval kivágva a termékek ívben, vagy akár derékszögben is hajlíthatók. Gumikalapáccsal beállítjuk a szegélyeket a kívánt szintre, és a szegekkel (Ø8×300 mm) rögzítjük. Rögzítő tüske szükséglet egyenes fektetés esetén 2 db/termék, ívek esetén 3-5 db/ termék. Az elemek méretre vágását gyorsvágóval könnyedén el tudjuk végezni. Termékünköz utólag is , opcióként felhelyezhető időjárás-, és UV-álló biztonsági élvédő elérhető, amelyeket(10 m-es csíkok) a termékek rögzítése után azok felső peremére helyezhetünk biztonsági pereként.

  • esztétikus, majdnem láthatatlan vonal a füves és az egyéb növényi területek között, valamint burkolatok illetve szórt burkolatok mellett
  • opcióként felhelyezhető időjárás-, és UV-álló biztonsági gumi élvédő helyezhető a szegélyekre utólag is
  • könnyen és gyorsan telepíthető, használatával ívek is formálhatók
  • tartós megoldás burkolatváltásoknál
  • alkalmazásával nincs többé szükség szegélynyíróra
  • a műanyag és a fa kerti szegélyeknél igényesebb megoldás
  • időtálló
Magasság 175 mm
Szélesség 20 mm
Hosszúság 2000 mm
Anyagvastagság 1 mm, látszó élen 2 mm
Tömeg 2,21 kg/m
Anyag horganyzott acél
Opcionális tartozék / lerögzítő tüske/ UV álló gumi élvádő Ø8×300 mm / 10 m-es, illetve egyedi hosszúságú

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!