Barion Pixel

Pedrollo Easy Small II. áramláskapcsoló, szivattyúvezérlő nyomásmérő órával

32.950 Ft
28.290 Ft
Kedvezmény: 14%
Cikkszám: GKC03109
Elérhetőség: 7 db raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 26.
Gyors szállítás, akár másnapra
GLS, DPD futárszolgálattal 50 000Ft felett díjmentes egy csomagban max 40Kg-ig!
25 000Ft felett díjmentes FoxPost csomagautomatába
Packeta csomagpontba már 990Ft tól
maximum 5kg -ig kis csomagok esetén
32.950 Ft
28.290 Ft
Kedvezmény: 14%

Leírás és Paraméterek

Egyszerűen beépíthető, hagyományos nyomáskapcsoló helyettesítésére alkalmazható 230V-os áramlás- és nyomáslkapcsoló eszköz tiszta, nem agresszív és komolyabb szennyeződéstől mentes folyadékok - például kútvíz - szállítására. Akár hidrofor tartállyal együtt is alkalmazható.

Nyomásérzékelője gondoskodik az előre beállított nyomásértéken történő bekapcsolásról (ez azt jelenti, hogy lényegében amint megnyitja a csapot, a szivattyú automatikusan elindul).  A szivattyú leállítása akkor törénik meg, hogyha elzárja a nyomóoldalt vagy az előre megadott minimális átfolyási mennyiség alá csökken a vízhozam.

Az EasySmall figyeli és kivédi a túl gyakori indítást (pl rendellenes szivárgás) illetve a szárazonfutást is (pl elfogy a kútból a víz).

Szárazonfutás érzékelése esetén az EasySmall leállítja a szivattyút. Ezt követően 15, 30, 60 percenként majd minden órában egyszer automatikusan újraindításokat végez a normál üzemhez való visszatérést megkísérelve, így felügyelet nélkül is alkalmazható.

Túl gyakori indítások érzékelése (mely a szivattyú motorját jelentősen károsíthatja) esetén a berendezés harminc percre leállítja a szivattyút a motor kihűlésének elősegítésére. Ezt követően megkísérli a normál üzemmód visszaállítását.

Az EasySmall kapcsoló függőlegesen és vízszintesen egyaránt telepíthető.

Figyelem! A kikapcsolási nyomás nem állítható! Azt mindenkor a csatlakoztatott szivattyú teljesítménye határozza meg! Tehát, amennyiben a szivattyú 6 bar nyomásra képes, akkor az lesz a kikapcsolási nyomás, ha 3 bar maximum nyomásra képes, akkor annyi!

Műszaki adatok:

Csatlakozások: 1" / 1"  szívó/nyomó

V:             230V 50Hz
Imax:       16A

Terhelhetőség:1500W

Max. folyadék áteresztés: 180 l/p

Indítási nyomás: 1,5bar-2,2bar
PN:          10 bar

Tmax:      50 °C (folyadék)

Súly:        0,550 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!