Menü

Border PER-P 100 prémium erősített gyep és ágyásszegély hajlítható sorolható 1000x10

Ár:
1.550 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: GKC03801
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

PER-P 100 műanyag zöldtető szegélyt/ágyásszegélyt kerti utak és ágyások, térburkolatok, valamint kavicssávok füves részektől történő szakszerű és esztétikus elválasztására, a kert alaki megformálására alkalmazzák, emellett kiválóan alkalmazható extenzív zöldtetők elválasztó szegélyeként is.

Ágyásszegélyként alkalmazva a szegélyeket a végükön kialakított toldókkal összetoldva a megfelelően elkészített alapra(tükörre) fektetjük, majd az opcionálisan rendelhető műanyag szegekkel rögzítjük. A szegélyek merevítését kivágva ívek is könnyen és gyorsan kialakthatók vele.  Bármilyen hideg burkolat szegélyezésére alkalmas, a beton szegélyek helyettesíthetők vele. Térkőszegélyként alkalmazva egyenes lerakáshoz 2-4 db, ívekhez 4-5 db szeget javasolunk (Ø16×250 mm). Lerakás után a szegélyeket elfedjük, így szinte láthatatlan vonal lesz a füves és egyéb részek között. A szegély alapanyaga révén UV-stabil, fagyálló, és ellnáll a talajsavaknak is. A szegélyeken keresztirányú gépjármű forgalom nem megengedett.

Zöldtetőkhöz alklamazva a szegélyeket egymás után sorolva helyezzük el közvetlenül a szivárgórétegre. Amennyiben íveket szeretnénk kialíkítani, úgy az alsó részen lévő merevítéseket elvágva könnyen és gyorsan megrtehetjük.  Kétoldali megtámasztás esetén a kavicsléceket nem kell külön rögzíteni, a leterhelő rétegek megfelelő stabilitást nyújtanak. Az elemek méretre vágását gyorsvágóval könnyedén el tudjuk végezni. Amennyiben intenzív zöldtetők szegélyezésére szeretnénk használni, úgy az opcionálisan kapható lerögzítő tüskékkel rögzíthetjük a szegélyeket (Ø16×250 mm).

  • esztétikus, majdnem láthatatlan vonal a füves és az egyéb növényi területek között
  • könnyen és gyorsan telepíthető
  • használatával ívek is kialakíthatók
  • extenzív zöldtetők szegélyezésére is kiválóan alkalmas
  • környezetbarát, újrahasznosított műanyagból készül
  • költséghatékonyabb megoldás a fém termékekkel szemben

Magasság: 100mm

Szélesség: 80mm

Hosszúság: 1000mm

Anyagvastagság: 4mm erősített

Tömeg: 0,75-0,8Kg/fm

Fagy és UV álló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!