Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Border PER-P 45 prémium erősített gyep és ágyásszegély hajlítható sorolható 100x4,5

Ár:
950 Ft
Cikkszám: GKC03800
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az PER-P 45 ágyásszegélyt kerti utak és ágyások, térburkolatok, játszóterek, gumitégla valamint kavicssávok füves részektől történő szakszerű és esztétikus elválasztására, a kert alaki megformálására alkalmazzák. Használatával ívek is könnyen és gyorsan kialakíthatók.

A gyepszegélyeket a végükön kialakított toldókkal összetoldva a megfelelően elkészített alapra(tükörre) fektetjük, majd az opcionálisan rendelhető műanyag szegekkel rögzítjük. A szegélyek merevítését kivágva ívek is könnyen és gyorsan kialakthatók vele.  Bármilyen hidegburkolat szegélyezésére alkalmas, a beton szegélyek is helyettesíthetők vele. Térkőszegélyként alkalmazva egyenes lerakáshoz 2-4 db, ívekhez 4-5 db szeget javasolunk (Ø16×250 mm). Lerakás után a szegélyeket elfedjük, így szinte láthatatlan vonal lesz a füves és egyéb részek között. A szegély alapanyaga révén UV-stabil, fagyálló, és ellnáll a talajsavaknak is. A szegélyeken keresztirányú gépjármű forgalom nem megengedett.

  • esztétikus, majdnem láthatatlan vonal a füves és az egyéb növényi területek között, valamint burkolatok illetve szórt burkolatok mellett
  • könnyen és gyorsan telepíthető
  • használatával ívek is kialakíthatók
  • alkalmazásával nincs többé szükség szegélynyíróra
  • nem szárad ki mellette a fű
  • több magasságban is rendelhető

Magasság: 45mm

Szélesség: 80mm

Hosszúság: 1000mm

Anyagvastagság: 4mm erősített

Tömeg: 0,45-0,5Kg/fm

Fagy és UV álló

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!