Barion Pixel

Rólunk

Vállalkozásunk 2009-től foglalkozik kertek és parkok építésével, fenntartásával, öntözőrendszerek telepítésével, kert tavak létesítésével, térburkolással. Teljes körű kertépítészeti szolgáltatást nyújtunk. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a megrendelt munka minőségével, éppen ezért a felhasznált alapanyagok, kiegészítők, termékek meghatározóak a kert bármely részén.

A szakmai tapasztalatunk és a több éves használat eredményeképpen, biztosan ajánljuk az általunk nem csak beépített, hanem forgalmazott termékeket is, melyeket kedvező árakon kínálunk megrendelőinknek.

2017 meghatározó év volt számunkra, vállalkozásunk kinőtte magát és immár Gayerkert Kft. néven visszük tovább a kertépítés, fenntartás és az öntözés- és kerttechnikai termékek forgalmazását! A minőségi és profi szerszámok, anyagok elengedhetetlen feltételei a gondos és szakszerű kertápolásnak, építésnek, öntözőrendszer telepítésnek.

Sokszor bele sem gondolunk - mi vásárlók - hogy a profi, minőségi termékkel dolgozni egyszerűbb és könnyebb, sőt sokkal tartósabbak is. A professzionális anyagok használatával és ésszerű kivitelezéssel hatékonyabbak is lehetünk, így egyszer kell a kivitelezést elvégeznünk, ezáltal a megtérülési költség is kedvezőbb lehet, mint ha többször el kellene megvásárolni ugyan azt.

Webáruházunkban az öntözéstechnikai - és kerti termékek széles köre megtalálható. Igyekeztünk termékeink körét úgy megválasztani, hogy elérhető áron kínáljunk profi és minőségi szerszámokat, alapanyagokat, felszereléseket. Mi magunk is ezen termékek széles körét alkalmazzuk a kertjeink építésekor,  már több éves tapasztalatokat gyűjtöttünk kivitelezéseink során. Vakond ellen kiváló eredménnyel használjuk különböző méretben és minőségben elérhető vakondhálót, vagy növények ültetésénél, rétegelválasztásra a sokoldalúan használható geotextíliát, vagy agroszövetet.

Természetesen gondolkodunk

Olyan termékeket kínálunk, amik megbízhatóak, tartósak, természetközeliek. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért is alkalmazzuk és forgalmazzuk a Viano, Italpolina, DCM szerves trágyákat, tápokat, tápanyag visszapótló anyagokat, melyeket hatékonyan alkalmazhatunk mint a gyepre, mint pedig különböző növényeinkhez, hogy szebbé, egészségesebbé, varázsoljuk őket.

Több közülük BIO minősítéssel is rendelkezik!

Öntözőrendszerek tervezésénél és telepítésénél is fontos szerepet játszik, hogy megfelelő csapadék kijuttatásával érjük el a lehető legjobb eredményt. Tudjuk optimalizálni a felhasznált, víz mennyiségét, hogy elkerüljük a túlöntözést, a felesleges víz pazarlását. A profi Hunter termékek megtalálhatóak a kínálatunk között, csakúgy mint a Rain Bird és K-rain minőségi öntözéstechnikai alkatrészei.

Kínálatunkban szerepelnek még a növények sejt szöveteit erősítő Trainer, Scudo és Myr  lombtrágyák is, melyek magas aminosav és nyomelem tartalma kedvezően befolyásolja a növények ellenálló képességét, egészségét!

Eszköz és szerszám kínálatunkban nem fog csalódni, biztosan hosszú távon használhatja, kis karbantartási igénnyel. Löwe, Stocker, Leyat profi és minőségi metszőollók, ágvágók, fűrészek kimondottan a felhasználó igényeire szabva, többféle méretben, kivitelben készülnek.

Kertészeti és barkácsgépek közül az Einhell, Wolf-Garten, Ruris, MTD, Cub Cadet termékeit és eszközeit kínálunk ügyfeleinknek, melyek között akkumulátoros, elektromos és benzinmotoros egységek is megtalálhatóak!

Magyarországi garanciával ellátott termékeket forgalmazunk, melyek többsége raktárunkról, rövid szállítási határidővel elérhető. 

Hiszünk abban, hogy minőségi alapanyagokkal és termékekkel lehet igazán jól dolgozni és eredményt elérni.

Célunk, hogy egy helyen elérhetőek legyenek ezen termékek, folyamatos fejlődés és kínálat bővítés mellett.

Amennyiben a keresett terméket nem találta webshopunkban, úgy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segítségére lehessünk.

Jó böngészést kívánunk!