Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Menü

Búvárszivattyúk

Rendezés:
Nézet:

Búvárszivattyúk a kerti kút üzemeltetéséhez

Ön is úgy döntött, hogy csőkút segítségével oldja meg a kertje öntözését? Akkor elképzelhető, hogy szüksége lesz a búvárszivattyúk használatára. A weboldalunkon jelen pillanatban háromféle típus közül tud választani. Mivel egyedi kialakítással rendelkeznek, ezért nagyon könnyű a velük való munka. Nem jelent problémát, ha sok homok van a vízben, mert képesek a szűrésre. Legfeljebb 150 gramm/köbméter lehet a vízben található anyag mennyisége. Ez azt jelenti, hogy a Pedrollo búvárszivattyúk jóval nagyobb teljesítményre képesek, mint az átlagos társaik. Mivel dupla tengelytömítéssel rendelkeznek, ezért hosszú ideig használhatók. Kizárólag kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával készültek. Nyugodtan használhatók házi vízművek, illetve automata öntözőrendszerek működtetéséhez. 20 méteres tápvezetékkel rendelkeznek, ami nagy előnyt jelenthet a használatuk során. A motorjukba van építve a kondenzátor. A termikus védelem még egy érvet jelent a megvásárlásuk mellett. A búvárszivattyúk 550, 750, illetve 1100 Wattos teljesítménnyel rendelkeznek.

Az emelőmagasság szempontjából nagyon különbözők lehetnek, tehát a választás előtt mindegyiküknek tekintse meg a műszaki adatlapját! A legnagyobb tudással rendelkező típus képes akár 150 liter vizet szállítani egy perc leforgása alatt. 5/4 coll BM nyomócsatlakozással bírnak. 40 méter a maximális bemerülési mélységük. Figyelembe kell vennie, hogy a folyadék hőmérséklete maximum 35 °C lehet. A szivattyúk átmérője 99 milliméter. A beépítési hossz is fel van tüntetve a weboldalunkon. Technopolimerből készült járókerék tartozik hozzájuk. A búvárszivattyúk IP 68 védelemmel rendelkeznek, tehát a használatuk igen biztonságos. 2 vagy 3 év garanciával kerülhet sor a megvásárlásukra. A standard változat jelenleg 104.690 forintért vehető meg tőlünk. Megéri ennyit pénzt áldoznia a vásárlásra, mert kifogástalan minőséget kap érte cseréve. A búvárszivattyúk következő generációja 111.110 forintba kerül, míg a legjobban felszerelt típus 140.840 forintért cserébe rendelhető meg.