Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Viano kertészeti táp örökzöldek részére 4Kg

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: GKC00177
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIANO

Leírás és Paraméterek

Kuponkóddal olcsóbb! A kosár oldalon majd a kupon mezőbe írja be: V11A így 11% kedvezményt kap, minden VIANO termék vásárlásakor!

A VIANO örökzöld növénytáp magnéziummal dúsított szerves-ásványi eredetű komplex örlemény, mellyel megelőzhető a tűlevelek idő előtti leszáradása, illetve az örökzöldek levélzetének bebarnulása. A hozzáadott  magnéziumtartalom  a növények sötét zöld színmegtartásában játszik fontos szerepet. A magas káliumtartalom biztosítja az  erőteljes, egészséges növekedést. A táp javítja a talaj szerkezetét, növeli humusz tartalmát és jótékony hatással van a talajéletre. Hosszú hatású táp (2 havi), mely a vegetációs idő teljes szakaszában használható. Termőtalajjal megfelelően elvegyítve, megfelelően belocsolva  érhető el a legjobb hatás. Szerves-ásványi táp mely összetevőinek köszönhetően javítja a talaj szerkezetet és növeli annak tápanyag szintjét. A hozzáadott magnézium segíti  a levélzetben végbemenő fotoszintézist, a sötétzöld színmegtartást, a mikroelem tartalomnak köszönhetően lesznek a növények egészségesek és stressztűrőek. A magas kálium tartalom garantálja a növény erőteljes és egészséges növekedését, valamint  ellenálló képességét a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben (szárazság, fagy). A termék egyaránt használható sövényeknél, formára nyírt és dézsás növényekné

Összetétel: legalább 7-5-8 NPK (+3Mg)


Kijuttatás:
J F M A M J J A SZ O N D
2 havonta

Időszak

Ültetéshez

Karbantartáshoz (szabadtéri)

Konténeres

Hőmérséklet
tavasz 50-100g/ növény 50-100g/ m2  2 havonta --- 8-15°C
ősz 50g/ növény 100g/ m2 szeptemberben --- 8-15°C
 
 

 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!