Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat Június 21-26 (péntek - szerda) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása, csomagolása 26. -tól(csütörtök) folyamatos! Megértését köszönjük! 

Menü

Webáruházunkban a csomagkiszállítás és az ügyfélszolgálat Június 21-26 (péntek - szerda) között nem üzemel, zárva tart! Rendelését leadhatja, fogadja rendszerünk, de a csomagok feldolgozása, csomagolása 26. -tól(csütörtök) folyamatos! Rendeléskor ezt vegyék figyelembe! Megértését köszönjük! 
 

Viano MO Bacter mohaírtós gyeptrágya 5-5-20 +3Mgo + ME +BS 4Kg

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: VMOB4
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIANO

Leírás és Paraméterek

A Viano MO Bacter egy szerves - ásványi trágya a gyepekhez, amely  közvetett hatással van a moha ellen . A MO Bacter biztosítja a szükséges tápanyagokat a gyepen, és biztosítja, hogy a meglévő moha közvetve gátolja a növekedést. A MO Bacter nem hagy foltokat a csempékre, a teraszokra és a betonra. Ez  megakadályozza az új moha kialakulását a pázsiton. Tartalmaz bontó baktériumokat is, amelyek a szerves hulladékot (oltóanyagot) hasznos tápanyaggá alakítják át. Ez a tápanyag 2-3 hónapig fejti ki hatását. A Viano MO Bacter hasznos bomlást okozó baktériumokat tartalmaz!

Kiszerelés: 4Kg 

Adagolás: 70-90g/m2

4Kg , javasolt kijuttatása 50m2 re elegendő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő