Leírás és Paraméterek
Csíráztatása: 1 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-21°C. Kb. 3-5 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai :
-tartalmazza az összes nyomelemet,
-hatékony vértisztító
- görcsoldó hatású
-ízületi, reumás bántalmak csillapítása
-enyhe, diós ízű
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Csomagolás és minőség megőrzésének ideje: a csomag alján található.