Barion Pixel

DLF Johnsons szárazságtűrő fűmagkeverék 1Kg

DLF
3.790 Ft
Cikkszám: KC1211
Elérhetőség: 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. július 16.
Gyors szállítás, akár másnapra
GLS, DPD futárszolgálattal 59 000Ft felett díjmentes egy csomagban max 40Kg-ig!
29 000Ft felett díjmentes GLS, MPL és FoxPost csomagautomatába
Packeta csomagpontba már 990Ft tól
maximum 5kg -ig kis csomagok esetén
3.790 Ft

Leírás és Paraméterek

Leírás:

DLF Turfline Water Less fűmagkeverék egy innovatív megoldás azoknak, akik környezettudatosan szeretnének gyepet telepíteni vagy megtartani, miközben csökkentik a vízfogyasztást. Ez a különleges fűmagkeverék olyan fűfajtákat tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmazkodnak az alacsony vízadagokhoz, így a gyep egészséges és zöld marad akkor is, ha a vízforrások korlátozottak.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverék olyan innovatív technológiával készült, amely javítja a vízfelvevő képességet a gyökérrendszerben, így az egyenletes növekedés és a zöld szín megőrzése érdekében kevesebb vízre van szükség. Ez azt jelenti, hogy a vízfogyasztás akár 50% -kal is csökkenthető a hagyományos fűmagkeverékekhez képest.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel gyönyörű, tartós gyepet lehet kialakítani, miközben a vízfogyasztást csökkentjük és támogatjuk a fenntartható kertészeti megoldásokat. A fűmagkeverékkel egyszerűen lehet telepíteni a gyepet, és a fűfajták kiválasztása garantálja, hogy az egész évben zöld és egészséges marad.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel a fű növekedése és fenntartása sokkal egyszerűbb és környezettudatosabb megoldás, mint a hagyományos fűmagkeverékekkel. Az alacsony vízadagokon való alkalmazkodás révén a fű kevesebb vizet igényel, így nem csak pénzt, hanem időt és erőforrásokat is takaríthatunk meg.

Az új fűmagkeverék kiválóan alkalmas a kertek, parkok, sportpályák és más zöld területek telepítésére, ahol fontos a vízhatékonyság és a fenntarthatóság. A DLF Turfline Water Less fűmagkeverékkel a környezettudatos kertészkedés már nem csak álom, hanem valóság.

A DLF Turfline Water Less fűmagkeverék egy igazi forradalmi megoldás azok számára, akik az egészséges és tartós gyepet szeretnék megtartani, miközben csökkentik a vízfogyasztást és támogatják a fenntartható fejlődést.

Összetétel:

  • Nádképű csenkesz: 80%
  • Réti perje: 10%
  • Angol perje: 10%

Az 1 kg kiszerelés kb. 30-40m²-re elegendő.