Menü

Fagél vizes alapú faseb-és oltványkezelő paszta 120ml

Ár:
1.100 Ft
Cikkszám: GKC02086
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A pasztát hígítás nélkül kell a fás növényi részen keletkezett - és előzetesen éles (ún. kacor-)  késsel megtisztított - sebzésre (rovarrágás, metszési felület, ágtörés helye, stb.) felvinni  ecsettel oly módon, hogy a sebet a paszta teljesen és egyenletesen fedje a seb szélétől kb. 0,5- 1 cm-es sávban a sérülésmentes részt is takarva.

A FAGÉL a kezelés helyén rugalmas,  szellőző bevonatot képezve tartós védelmet nyújt és megakadályozza a seb utólagos  befertőzését. Ehhez a korábbi, már fertőzött sebet előzetesen az élő, egészséges részig vissza  kell tisztítani. Egy liter készítmény 4-8 m2 felület egyszeri kezelésére elegendő.

A FAGÉL  - VADRÁGÁSOK MEGELŐZÉSÉRE  ÉS KEZELÉSÉRE IS ALKALMAS.

A veszélyeztetett fák törzsét kenjük be FAGÉLLEL, ez  megszáradva lélegző bevonatként a fát nem károsítja, de a vadak / őzek, vaddisznók, stb./ nem szeretik, így a fakéreg lerágásával, sok esetben a fatest letépésével a fát nem tehetik tönkre. A már rágott fakéreg vagy fatörzs pótlására, kezelésére is sikeresen alkalmazható. Önmagában a FAGÉL paszta, vagy finom, szitált fűrészporral összekeverve. Ezzel, nagyobb méretű, mély fa üregeket is  bevonhatunk. Jól összeépül a károsított élőfa anyagával, jelentősen meghosszabbítva annak  élettartamát. A kezelést  száraz időben, 0 fok feletti lehet elvégezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!