Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Garden Lights alkonykapcsoló és időzítő 12V plug&play

Ár:
8.950 Ft
Cikkszám: GKC02027
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Garden Lights

Leírás és Paraméterek

A 12 voltos (alacsony feszültségű) rendszer nagyon biztonságos. Az egész rendszer a transzformátortól a lámpákig csavaros megoldással készül, mely nem igényel szerszámokat. Kész rendszereket is tudunk később bővíteni, akár villanyszerelő beavatkozása nélkül. A Plug&Play; azt jelenti, hogy az összeállítás és a beüzemelés szinte gyerekjáték; villanyszerelő segítsége sem szükséges a szereléshez. Az alkonykapcsoló az automatikus felkapcsolódás mellett több funkciót is tartalmaz a működés hosszára vonatkozóan. Beállíthatjuk úgy, hogy a kerti világítás pirkadatig működjön, de azt is megadhatjuk, hogy a felkapcsolódás után néhány órával lekapcsoljanak a kerti lámpák, és ne világítsanak egész éjszaka.

Ez praktikus megoldás, ha nyár estéken szívesen időzünk teraszunkon vagy kertünkben sötétedés után is, de nem akarjuk, hogy reggelig fényben ússzon a kertünk.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!