Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Garden Lights transzformátor 12V 150W plug&play

Ár:
17.490 Ft
Cikkszám: GKC02028
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Garden Lights

Leírás és Paraméterek

A 12 voltos (alacsony feszültségű) rendszer nagyon biztonságos. Az egész rendszer a transzformátortól a lámpákig csavaros megoldással készül, mely nem igényel szerszámokat. Kész rendszereket is tudunk később bővíteni, akár villanyszerelő beavatkozása nélkül. A Plug&Play; azt jelenti, hogy az összeállítás és a beüzemelés szinte gyerekjáték; villanyszerelő segítsége sem szükséges a szereléshez. 

Garden Lights kültéri transzformátor 150W 12V

A Gardenlights legnagyobb kültéri transzformátora. Vízálló, védettsége: IP67. Úgy tervezték, hogy egyszerűen szerelhető legyen. Csak dugja be a transzformátort a 230V-os dugaljba, a másik oldalon pedig csavarja hozzá a lámpa csatlakozót, és már kész is a vízhatlan kapcsolat.  Akkor válassza ezt a transzformátort, ha a kerti világítás rendszere a kerti lámpák fogyasztása magasabb 60W-nál, de nem éri el a 150W-ot.

Segítség a transzformátor kiválasztásához!

A Garden Lights plug&play rendszer 12V-os alacsony feszültségen működik, így nagyon biztonságos.  A háztartásunk hálózati feszültsége 230V, ezért a lámpákhoz szükség van transzformátorra, mely átalakítja a 230V-ot a lámpák működéséhez szükséges 12V-ra. 

A Garden Lights 3 méretben kínál transzformátort (21W, 60W és 150W teljesítményben), így egy-két lámpától akár egy komplett kerti világítás sok darabos lámpa szettjét kiszolgálja a megfelelően kiválasztott transzformátor.

Ha kiválasztotta a kerti lámpákat amire szüksége van, adja össze a lámpák LED izzóinak fogyasztását, és válasszon ennél az értéknél magasabb teljesítményű transzformátort 

Tehát, például:

Vásárol 6 db kerti lámpát, melyek egyenként 2W-os LED izzóval szereltek, így összesen 6db x 2W, azaz 12W a teljes fogyasztás. 

Ezt a 12W fogyasztást kell a transzformátornak biztosítani, tehát a transzformátor legyen ennél az értéknél magasabb teljesítményű. Esetünkben a legkisebb Gardenlights transzformátor megfelelő lesz, mert 21W-os teljesítményű. Így akár a bővítéssel még 3db, maximum 4db 2W-os lámpa is szerelhető!

Javaslatunk!

Ha később bővíteni szeretné a kerti világítást, inkább vásároljon egy mérettel nagyobb transzformátort, így akkor nem kell többletköltséggel számolni, a nagyobb transzformátor miatt!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!