Barion Pixel

Kell egy jó metszőolló!

Kell egy jó metszőolló!

Persze, persze. Mondhatnánk. Pedig így van.

Mi a rendszeres kertgondozások során már több mint tíz éves tapasztalattal elmondhatjuk, hogy igen! Bátran ajánljuk azt, amivel mi is meg vagyunk elégedve és még sohasem csalódtunk benne!

Aki kipróbálta el sem engedi. Tényleg egy nagyon megbízható, profi metszőolló család, elérhető áron. A leyat márka 1917 -től jelen van a piacon, tapasztalatával, elkötelezett amellett, hogy elfogadható áron minőségi terméket kínáljon Önnek. 

Ergonomikus kialakítású kovácsolt alumínium nyéllel, különleges és tartós műanyag bevonattal, ami a meleg hatására sem csúszik el. Nagy keménységű éltartó pengével rendelkezik minden metszőolló, melyek könnyen cserélhető alkatrészekkel biztosítják az egyszerű, gyors és olcsó karbantartást!Az ollókat a nagymértékű strapabíróság, könnyű súly és 2 év átfogó garancia, valamint a jó ár/érték arány jellemzi. Legyen szó gyümölcsös metszéséről, a kertben a cserjék, fák fiatalításáról, vagy nagyobb intenzitású szőlőművelésről a Leyat ollók minden esetben bevethetők. Többféle penge és nyélkialakítás biztosítja, hogy igazán kézre álljon és a megfelelő munkára biztosan bevethető legyen. Itt is megtalálhatjuk akár a forgónyeles Leyat Roto változatot - mely egy kézkímélő kialakítású - csak úgy, mint aki a klasszikus, vagy a döntött fejű változatot is.

Profizmust, szakszerűséget és örömteli használatot kínál önnek egy minőségi terméket, kimagaslóan jó áron gyártó svájci cég, mely immár több mint 100 esztendője a piac egyik legmeghatározóbb szereplője.

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti webáruház