Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám miatt,  a csomagok feldolgozásában és kiszállításában 2- 3 munkanap csúszás lehetséges! Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegyék figyelembe! Köszönjük türelmüket! 

 

Landscaper Pro fűmagok

Rendezés:

Tökéletes pázsit Landscaper fűmag elvetésével

Mi kell a tökéletes pázsithoz? Gyakran felmerül ez a kérdés azokban, akiknek fontos, hogy az otthonuk külső környezete is a megelégedésükre szolgáljon. Sokan abban a hitben vannak, hogy rengeteg türelemre, munkára, időre és befektetésre van szükség ahhoz, hogy élénkzöld, dús, rendezett legyen a gyep az udvaron, a kertben. Ezzel a gondolattal azonban messze járnak a valóságtól. A Landscaper fűmag azzal a céllal került kifejlesztésre, hogy a tökéletes pázsit elérése, megalkotása bárkinek lehetséges legyen szenvedés és óriási idő-, illetve költségráfordítás nélkül.

A szóbanforgó fűmag különlegessége, hogy nemcsak megbízható minőséget, hanem csúcstechnológiát nyújt a felhasználóknak. A használatával sűrű, kiemelkedő taposást tűrő gyepfelület alakítható ki. A speciális összetevőinek köszönhetően, a Landscaper fűmag keverék gyorsan csírázik, rövid idő alatt nagy esztétikai értékű, sűrű gyepfelületet képez. Egyik nagy előnye, hogy nemesített, többszörösen tesztelt fűfajtákat tartalmaz, amelyeken különleges bevonat van. A bevonat elősegíti a csírázást és hozzájárul ahhoz, hogy a fű hatékonyan meg tudja kötni a nedvességet. Szintén óriási pozitívum, hogy a tápanyagok nem mosódnak ki, így folyamatosan táplálják a gyepet.

Mi lesz a végeredmény? A Landscaper fűmag használatával elérhető a gyönyörűen egységes, dús, erős és egészséges pázsit, aminek már pusztán a látványa is örömünkre szolgál. A gyepszőnyeg a napsütésben gazdagabb és az árnyékosabb részeken is ugyanolyan szépen, egységesen növekszik.