Leírás és Paraméterek
Csíráztatása: 1,5 ek. magot öblítsünk át alaposan, majd helyezzük csíráztató tálba, fedjük le és tegyük a tálat világos helyre, de ügyeljünk rá, hogy közvetlen napsütés ne érje. A magokat naponta 2-3-szor öblítsük át. Az ideális hőmérséklet a csírák neveléséhez 18-20°C. Kb. 3-5 nap múlva fogyasztható.
Tulajdonságai :
-magas vas-, cink- és magnézium-tartalom
-rostokban gazdag
-csökkenti a koleszterinszintet
-cukorbetegeknek is ajánlott (csökkenti a vércukor szintet)
-enyhe, nyers borsóra hasonlító ízű
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Tulajdonságai :
-magas vas-, cink- és magnézium-tartalom
-rostokban gazdag
-csökkenti a koleszterinszintet
-cukorbetegeknek is ajánlott (csökkenti a vércukor szintet)
-enyhe, nyers borsóra hasonlító ízű
Csíráztatásához javasoljuk a Kiepenkerl emeletes csíráztató tálat.
Organikus termesztésből származó BIO-vetőmag (DE-ÖKO-013).
Nyomokban gluténtartalmú gabonafélét, szóját, mustárt tartalmazhat.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.