Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám miatt,  a csomagok feldolgozásában és kiszállításában 2- 3 munkanap csúszás lehetséges! Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegyék figyelembe! Köszönjük türelmüket! 

 

Barenbrug SOS Super Over Seeding Profi fűmagkeverék 15Kg

Barenbrug
46.900 Ft
Cikkszám: GKC03620
Elérhetőség: 4 db raktáron
Várható szállítás: 2024. június 14.
Gyors szállítás, akár másnapra
GLS, DPD futárszolgálattal 59 000Ft felett díjmentes egy csomagban max 40Kg-ig!
29 000Ft felett díjmentes GLS, MPL és FoxPost csomagautomatába
Packeta csomagpontba már 990Ft tól
maximum 5kg -ig kis csomagok esetén
46.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az SOS egy remek megoldás a sportpályák számára Az SOS egy olyan innovatív termék, amelyre a rendkívül gyors csírázás és fejlődés jellemző, még nagyon alacsony hőmérsékleten történő felülvetést követően is. Alacsony hőmérsékleten az SOS a csak angol perjét tartalmazó keverékeknél sokkal gyorsabban csírázik és intenzívebben fejlődik. A fokozott igénybevétel miatt károsodott pályákat így jóval rövidebb idő alatt lehet a kívánt fűborítottsági szintig feljavítani. Az SOS-nek köszönhetően jelentősen, mintegy 50%-kal csökkenhet a tél utáni felülvetést követő “regenerációs időszak”, amikor a talajhőmérséklet 4 ºC körül van. Az SOS magasabb fűborítottságot biztosít az olyan időszakokban, amikor a fű a leginkább ki van téve a tél károsító hatásainak. Az SOS egy olyan pályát ad nekünk, amely hosszabb ideig alkalmas a játékra.SOS – Super Over Seeding

Gyors megoldás pázsitja felújításához

Az SOS egy remek megoldás a sportpályák számára Az SOS egy olyan innovatív termék, amelyre a rendkívül gyors csírázás és fejlődés jellemző, még nagyon alacsony hőmérsékleten történő felülvetést követően is. Alacsony hőmérsékleten az SOS a csak angol perjét tartalmazó keverékeknél sokkal gyorsabban csírázik és intenzívebben fejlődik. A fokozott igénybevétel miatt károsodott pályákat így jóval rövidebb idő alatt lehet a kívánt fűborítottsági szintig feljavítani. Az SOS-nek köszönhetően jelentősen, mintegy 50%-kal csökkenhet a tél utáni felülvetést követő “regenerációs időszak”, amikor a talajhőmérséklet 4 ºC körül van. Az SOS magasabb fűborítottságot biztosít az olyan időszakokban, amikor a fű a leginkább ki van téve a tél károsító hatásainak. Az SOS egy olyan pályát ad nekünk, amely hosszabb ideig alkalmas a játékra.

 • Egész évben használható felújító fűmagkeverék
 • Felülvetéshez, pótláshoz, akár alacsony talajhőmérséklet esetén is (4 °C-tól)
 • Gyors javítást tesz lehetővé a kertek, parkok füves területein
 • Az SOS-el végzett felülvetést követően pázsitja ismét úgy néz majd ki, mintha új lenne
 • Összetétel:

  Fajok

  50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - Westerwoldi perje
  50% Lolium perenne – Angol perje