Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Menü

Kedves Vásárlóink!

Webáruházunk folyamatosan fogadja rendelésüket! A feldolgozás, csomagolás és kiszállítás a megnövekedett rendelésállomány miatt 2-3 munkanappal is megnőhet!

Kérjük, rendeléseiket a fentiek figyelembevételével adják le!

Barenbrug SOS Super Over Seeding Profi fűmagkeverék 15Kg

Ár:
36.950 Ft
Cikkszám: GKC03620
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Barenbrug

Leírás és Paraméterek

Az SOS egy remek megoldás a sportpályák számára Az SOS egy olyan innovatív termék, amelyre a rendkívül gyors csírázás és fejlődés jellemző, még nagyon alacsony hőmérsékleten történő felülvetést követően is. Alacsony hőmérsékleten az SOS a csak angol perjét tartalmazó keverékeknél sokkal gyorsabban csírázik és intenzívebben fejlődik. A fokozott igénybevétel miatt károsodott pályákat így jóval rövidebb idő alatt lehet a kívánt fűborítottsági szintig feljavítani. Az SOS-nek köszönhetően jelentősen, mintegy 50%-kal csökkenhet a tél utáni felülvetést követő “regenerációs időszak”, amikor a talajhőmérséklet 4 ºC körül van. Az SOS magasabb fűborítottságot biztosít az olyan időszakokban, amikor a fű a leginkább ki van téve a tél károsító hatásainak. Az SOS egy olyan pályát ad nekünk, amely hosszabb ideig alkalmas a játékra.SOS – Super Over Seeding

Gyors megoldás pázsitja felújításához

Az SOS egy remek megoldás a sportpályák számára Az SOS egy olyan innovatív termék, amelyre a rendkívül gyors csírázás és fejlődés jellemző, még nagyon alacsony hőmérsékleten történő felülvetést követően is. Alacsony hőmérsékleten az SOS a csak angol perjét tartalmazó keverékeknél sokkal gyorsabban csírázik és intenzívebben fejlődik. A fokozott igénybevétel miatt károsodott pályákat így jóval rövidebb idő alatt lehet a kívánt fűborítottsági szintig feljavítani. Az SOS-nek köszönhetően jelentősen, mintegy 50%-kal csökkenhet a tél utáni felülvetést követő “regenerációs időszak”, amikor a talajhőmérséklet 4 ºC körül van. Az SOS magasabb fűborítottságot biztosít az olyan időszakokban, amikor a fű a leginkább ki van téve a tél károsító hatásainak. Az SOS egy olyan pályát ad nekünk, amely hosszabb ideig alkalmas a játékra.

 • Egész évben használható felújító fűmagkeverék
 • Felülvetéshez, pótláshoz, akár alacsony talajhőmérséklet esetén is (4 °C-tól)
 • Gyors javítást tesz lehetővé a kertek, parkok füves területein
 • Az SOS-el végzett felülvetést követően pázsitja ismét úgy néz majd ki, mintha új lenne
 • Összetétel:

  Fajok

  50% Lolium multiflorum var. westerwoldicum - Westerwoldi perje
  50% Lolium perenne – Angol perje

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!