Barion Pixel

Kedves Vásárlóink!

A megnövekedett rendelésszám miatt,  a csomagok feldolgozásában és kiszállításában 2- 3 munkanap csúszás lehetséges! Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegyék figyelembe! Köszönjük türelmüket! 

 

Damisol Gold Magnus levéltrágya 1l

6.690 Ft
Cikkszám: G/KC02082
Elérhetőség: 11 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 23.
Gyors szállítás, akár másnapra
GLS, DPD futárszolgálattal 59 000Ft felett díjmentes egy csomagban max 40Kg-ig!
29 000Ft felett díjmentes GLS, MPL és FoxPost csomagautomatába
Packeta csomagpontba már 990Ft tól
maximum 5kg -ig kis csomagok esetén
6.690 Ft

Leírás és Paraméterek

A levéltrágyában lévő aminokomplexek nitrogén készlete a növényben az aminosavak összekapcsolódásánál, mint biokatalizátor átsegíti a növényt a nitrogénhiányt okozó hőstresszen, és a komplexekhez hozzákapcsolódó tápelemeket is segíti beépülni a növény életfolyamataiba. A nagy napi hőingadozások megállítják a sejtek mikroelem felvételét, de a DAMISOL GOLD MAGNUS borostyánkősavtartalma energetizáló képességének köszönhetően elősegíti a mikroelemek beépülését.

Szárazság esetén is könnyen felvehető táplálékot biztosíthatunk vele a növénynek, melynek beépülését a termékben lévő magas cukortartalom és a borostyánkősav segíti. Utóveteményen az esetleges gyomirtó szer okozta mérgezés esetén a DAMISOL GOLD MAGNUS egy komplex mikroelem és energiabomba a növény számára, mely átlendíti a mérgezésen, a borostyánkősav tartalmánál fogva pedig gyógyítja azt.

 

Hatóanyag

 

92 gr/l Nitrogén, 56 gr/l Kálium, 37 gr/l Foszfor, 6 gr/l Vas, 4 gr/l Bór, 3 gr/l Mangán, 3 gr/l Cink, 2 gr/l Réz, 0,5 gr/l Molibdén 8 gr/l Borostyánkősav, egyéb szerves savak, 60 gr/l Cukrok

 

Adagolás

 

10-20 ml/ 10 l víz/ 100 m2