Leírás és Paraméterek
Koi halak és más értékes pontyfélék etetésére szolgáló prémium minőségű haleledel, melynek készítéséhez kizárólag válogatott és természetes alapanyagok kerültek felhasználásra.
Fő összetevői: zöldségproteinek, zsírok, szénhidrát, nyomelemek, vitaminok.
A ß-karotin és zöldalga hozzáadása biztosítja az intenzív színeket. Ez a haleledel nagyban növeli a koi-pontyok aktivitását és színeinek pompázását. Etesse halait rendszeresen, de ne túlságosan! Naponta egy-két alkalommal etessen annyit, amennyit a halak kb. 5 perc alatt elfogyasztanak. 12 C° vízhőmérséklet fölött használja. Lebegő haleledel, különleges összetevőinek köszönhetően a víz nem lesz zavaros, nem szennyezi a környezetet és a szűrőt. Teljes értékű haleledel.
Összetevők: kukorica, kukorica glutén, premix, szója olaj, szója kivonat, búza, búza glutén, búzacsíra, és búzaliszt.
Speciális adalék: ß-karotin, zöldalga, nyomelemek
Fehérje tartalom: 21,5%, hamu: 3,6%, Rost/szárazanyag tartalom: 2,4%, zsírtartalom 5%, foszfor: 0,4%, A vitamin: 11000IU/kg, E vitamin: 150 mg/kg, D3 vitamin: 2250IU/kg, C vitamin: 100 mg/kg.
Tartósítószer: E280, Antioxidáns E321, színezék, pigmentekkel együtt E171/E129/E132/E102